Over mij
In 2015 ben ik in het Erasmus MC gestart als vrijwilliger op de afdeling KNO Hoofd/Halsoncologie. Hier ondersteunde ik kankerpatiënten en begeleidde hen op hun eerste dag in het ziekenhuis. Daarbij zorgde ik dat zij de Zorgmonitor (digitale psycho-sociale vragenlijsten) goed konden invullen. Na 1,5 jaar kwam ik in vaste dienst met als toevoeging aan mijn taken het organiseren van alles rondom de Zorgmonitor, waaronder het leiding geven aan de Zorgmonitor-vrijwilligers. Tevens was ik onderdeel van de teams van verschillende wetenschappelijke onderzoeken, gericht op waardegedreven zorg.

Tijdens mijn werk lieten kankerpatiënten en hun naasten regelmatig hun waardering blijken voor de steun die zij in het Erasmus MC krijgen. Ook buiten het ziekenhuistraject is er behoefte aan ondersteuning en begeleiding voor ex-kankerpatiënten en patiënten die in remissie zijn. En daarin kan een remissiecoach een belangrijke rol spelen.

Mijn hart ligt bij het welzijn van kankerpatiënten en hun naasten. Begin 2022 heb ik besloten daar full-time in verder te gaan en ben ik gestart als remissiecoach, na hiervoor een opleiding te hebben gevolgd. De kennis die ik daarbij heb opgedaan samen met de ervaring van mijn werk in het Erasmus MC en mijn empatisch vermogen dragen bij aan een goede ondersteuning en begeleiding van kankerpatiënten en hun naasten.
Voortaan staat mijn professionele leven volledig in het teken van de door patiënten zo gewenste zorg na hun behandeling tegen kanker. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn